WooCommerce Menu Cart

In de vorige module heb je al kennisgemaakt met deze plugin. Bij Weblish installeren we deze standaard in al onze webshops.

De WooCommerce Menu Cart plugin werkt samen met allerlei e-commerce plugins zoals WooCommerce, WP-Ecommerce en Easy Digital Downloads. Het belangrijkste doel is het toevoegen van een knop met een winkelkarretje binnen je belangrijkste navigatie-menu.

De logica hierachter is dat sommige ontwerpen en thema’s bij WordPress dit icoontje niet bovenaan de pagina aanbieden. Meestal wijst dat er al op dat een thema niet specifiek ontworpen is om met WooCommerce samen te werken. Maar de meeste thema’s zijn dan nog wel compatibel met WooCommerce en dan kun je zo dus eenvoudig wat belangrijke elementen toevoegen, zoals het winkelkarretje via deze plugin.

Prijzen

De plugin heeft een gratis versie. De premium plugin begint bij €27.00 en biedt extra icoontjes, een fly-out en nog veel meer.

Waarom zou je deze plugin gebruiken?

  • De plugin verandert een “non-WooCommerce” thema alsnog in een volledig functionele webshop, aangezien het winkelkarretje van fundamenteel belang is om de verkopen hoog te houden.
  • Het kost maar een paar minuten om de plugin te installeren en dan zie je het winkelkarretje al bovenaan je menu.
  • Je kan het icoontje aanpassen, of alleen de items en prijzen weergeven.
  • Verder zijn er instellingen beschikbaar om het karretje op verschillende plekken binnen het menu neer te zetten.
  • En er is custom CSS beschikbaar als je nog geavanceerdere bewerkingen wilt doen.
  • De Pro versie voegt nog een indrukwekkende lijst met icoontjes, fly-outs, geautomatiseerde updates en nog veel meer toe.
Scroll naar boven
error: Alert: De inhoud is beschermd